Binnenbox: € 390,00

Ruim, schoon en licht, met weefrek. Uw paard staat op vlas. De box wordt door u zelf uitgemest en opgestrooid. U ontvangt 1 baal olifantsgras per week. 

Binnenbox: € 470,00

Ruim, schoon en licht, met weefrek.  Uw paard staat hier naar keuze op stro of vlas. De stalmedewerker strooit de box op en trekt deze eenmaal per week leeg.  Daarnaast wordt uw paard op elke doordeweekse dag in een paddock of in de stapmolen gezet.

Buitenbox: € 440,00

Ruim, schoon en licht, met weefrek. Uw paard staat hier op olifantsgras. De box wordt door u zelf uitgemest en opgestrooid. Alle doordeweekse dagen gaat uw paard in de molen of paddock. Elke week ontvangt u 1 baal olifantsgras.

Extra grote binnenbox: € 495,00

Licht en extra ruim, met weefrek. De stalmedewerker strooit de box op en trekt deze eenmaal per week leeg. Uw paard staat op stro. Daarnaast wordt uw paard op elke doordeweekse dag in een paddock of in de stapmolen gezet. De zadelkamer met ruime kasten bevindt zich in de directe nabijheid, net als de dekenrekken.

Extra grote buitenbox : € 510,00

Licht en extra ruim, met weefrek. De stalmedewerker strooit de box op en trekt deze eenmaal per week leeg. Uw paard staat hier naar keuze op stro of vlas. Daarnaast wordt uw paard op elke doordeweekse dag in een paddock of in de stapmolen gezet. De zadelkamer met ruime kasten bevindt zich in de directe nabijheid, net als de dekenrekken.

Xtra’s

Op verzoek wordt in plaats van voordrooggras twee keer per dag hooi gevoerd. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. De kosten zijn afhankelijk van de op dat moment geldende hooi inkoopprijzen.